تتراسایکلین یک آنتی بیوتیک است و برای درمان عفونتهای باکتریایی کاربرد دارد. این دارو در فهرست داروهای ضروری سازمان بهداشت جهانی قرار دارد و به عنوان یک داروی عمومی در دسترس است. این دارو روی بیماریهای ویروسی مانند سرماخوردگی معمولی و آنفولانزا تاثیری ندارد. از تتراسایکین برای درمان بیماریهای عفونی پوست و درمان زخمها هم استفاده میشود. اینکه برای درمان چه نوع بیماریهای پوستی و چه نوع زخمهایی مورد استفاده قرار میگیرد از جمله مطالبی است که در این مقاله آن را بررسی میکنیم.
تتراسایکلین آزمایشگاهی در آزمایشگاههای کشت بافت جانوری و گیاهی و سایر آزمایشگاههای تحقیقاتی کاربرد وسیعی دارد. به همین دلیل خرید تترا سایکلین آزمایشگاهی مورد توجه است. ما در این مقاله به سوالات زیر پاسخ میدهیم:
ساختار تتراسایکلین چگونه است؟ تتراسایکلین آزمایشگاهی چه کاربردی دارد؟ تتراسایکلین در درمان چه نوع بیماریهایی مورد استفاده قرار میگیرد؟ پماد تتراسایکلین تتراسایکلین مایع چه کاربردی دارد؟ تتراسایکلین چگونه مصرف میشود؟ فعالیت تتراسایکلین در بدن چگونه است؟ تتراسایکلین به چه شکلهای دارویی عرضه میشود؟ تتراسایکلین چه عوارضی دارد؟ موارد منع مصرف تترا سایکلین چیست؟ خرید تتراسایکلین و قیمت تتراسایکلین چگونه است؟
ساختار تتراسایکلین چگونه است
تتراسایکلینها از خانواده آنتی بیوتیکهای باکترو استاتیک هستند که در مقابل باکتریهای گوناگون گرم منفی، گرم مثبت، مایکو پلاسماها، کلامیدیاها و ریکتزیاها فعال میباشند. این دارو با اتصال به ریبوزوم از پروتئینسازی جلوگیری میکند. تترا سایکلینها دارای انواع داکسی سایکلین، مینوسایکلین، اکسی تترا سایکلین، کلر تترا سایکلین، اماداسکلین و اراواسایکلین هستند.
همانطور که از نام تتراسایکلین مشخص است، این دارو دارای چهار حلقه سیکلیک به سه گروه R متفاوت است. فرمول شیمیایی آن C_22 H_24 N_2 O_8 است.
تتراسایکلین با شیوه انتقال فعال به درون باکتری نفوذ کرده و به صورت برگشتپذیر به زیر واحد ۳۰S ریبوزوم اتصال پیدا میکند. با این روش از سنتز باکتری جلوگیری کرده و مقدمات نابودی باکتری را فراهم میکند. از طرفی با اتصال به زیر واحد ریبوزومی ۵۰S غشا را تغییر داده و باعث نشت اجزای داخل سلول باکتری میشود. طیف ضد میکروب تتراسایکلین شامل طیف وسیعی از فعالیتهای ضد میکروبی علیه باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی است.
این دارو به شکل کپسول و پماد عرضه میشود.
تتراسایکلین آزمایشگاهی چه کاربردی دارد
کشت سلولی امروزه کاربرد وسیعی دارد. پرورش سلولهای جانوری و گیاهی در محیط غیر استریل ممکن است محیط کشت را با باکتریهای مزاحم آلوده کند. برای رفع این مشکل تتراسایکلین با غلظت مشخص بسیار کمک کننده خوهد بود. تتراسایکلین رشد باکتریهای مزاحم را متوقف میکند و به این روش باعث افزایش کیفیت محیط کشت میشود و در نهایت میزان پرورش محصول را افزایش میدهد.
پماد تتراسایکلین و تتراسایکلین مایع چه کاربردی دارد
از پماد تتراسایکلین برای درمان عفونتهای پوستی و تتراسایکلین مایع برای درمان آکنه استفاده میشود. پماد تتراسایکلین ۳ درصد در پیشگیری از عفونتهای چرکی در درمان زخم، سوختگی، ختنه و سایر آسیبهای پوستی استفاده میشود. پماد چشمی تتراسایکلین در عفونتهای سطحی چشم ناشی از ارگانیسمهای حساس کاربرد دارد.
پماد یا فرم مایع موضعی تتراسایکلین آکنه را درمان نمیکند، با این وجود برای کنترل آکنه در تمام مدت درمان حتی اگر علایم شما بعد از چند روز بهبود یافت باید استفاده شود. گاهی ممکن است طبق تجویز پزشک ماهها مجبور به استفاده از آن شوید زیرا علایم آکنه در صورت بیتوجهی به درمان آکنه برگشتپذیر است.
تتراسایکلین در درمان چه نوع بیماریهایی مورد استفاده قرار میگیرد
تتراسایکلین برای درمان عفونتهای باکتریایی مانند تب نقطهای کوههای راکی، تن کنه، تب تیفوس، تب Q، بیماری بریل-زینسر، عفونتهای دستگاه تنفسی فوقانی، عفونتهای ناشی از بروسلا، کلامیدیا، مایکوپلاسما، ریکتزیا، انواع عفونت درمان بعضی زخمهای معده، برونشیت مزمن و افوزیون پلورال ناشی از سیروز یا بیماریهای بدخیم کاربرد دارد.
این دارو روی عفونتهای ویروسی مانند سرما خوردگی معمولی و آنفولانزا بیتاثیر است.
آیا مصرف تتراسایکلین در دوران بارداری خطرناک است؟
از تتراسایکلین به ویژه در سه ماهه دوم و سوم بارداری استفاده نمیشود، زیرا استفاده از این دارو در دوران بارداری ممکن است باعث لکه دار یا رنگ دار شدن دندان شیری کودک شود. از آنجا که در زمان بارداری درمان عفونت برای سلامت مادر و کودک بسیار مهم است بنابراین اگر هیچ آنتی بیوتیکی یافت نشود که عفونت را به طور کامل از بین ببرد، میتوان از این دارو استفاده کرد.
در مواقع لزوم پزشک باید تمام مزایا و معایب تتراسایکلین را بررسی میکند و تصمیم نهایی را بگیرد.
فعالیت تتراسایکلین در بدن چگونه است
۷۵ درصد دارو از راه خوراکی جذب میشود، که این مقدار در حضور غذا کاهش مییابد. به همین دلیل توصیه میشود یک ساعت قبل یا دو ساعت بعد از غذا مصرف شود. دو تا سه روز بعد از مصرف غلظت دارو در بدن به حد درمان میرسد. پس از جذب به خوبی در اغلب بافتها و مایعات بدن منتشر میشود. بیشترین دفع دارو از طریق کلیه است، اما از راه صفرا نیز دفع میشود. نیمه عمر دارو ۱۱-۶ ساعت است که در بیماران با مشکلات کلیوی ممکن است تا ۱۰۰ ساعت نیز افزایش یابد.
تتراسایکلین برای درمان جوش
این ترکیب بر روی تولید پروتئینهای مورد استفاده باکتریهای عامل ایجاد جوش و آکنه تاثیر میگذارد. بدون وجود این پروتئینها، امکان رشد و افزایش باکتریهای مضر غیرممکن است. در واقع تتراسایکلین از گسترش و افزایش عفونت جلوگیری میکند. به این شیوه سیستم ایمنی بدن، برای مبارزه با باکتریهای باقیمانده، به سرعت و با قدرت تمام عمل خواهد کرد. همچنین این ماده ارزشمند بر روی چربیهای روی پوست تاثیر میگذارد. این چربیها ماده غذایی اصلی برای عامل اصلی آکنه که پروپیون باکتریوم نام دارد، هستند. به این شیوه در تولید و تکثیر این باکتری مضر تاثیر منفی میگذارد و عامل ایجاد لکه و آکنه را به کمک سیستم ایمنی بدن نابود مینماید.
تتراسایکلین چه عوارض جانبی دارد
تهوع، استفراغ، اسهال، بیاشتهایی، مدفوع شل حجیم، سوزش و درد در ناحیه اپی گاستر، گلودرد، پانکراتیت و ضایعات التهابی در ناحیه مقعدی تناسلی، عفونت ثانویه ناشی از میکررو ارگانیسمهای مقاوم و به ندرت واکنش آلرژیک با مصرف این دارو ممکن است وجود داشته باشد. در صورت مصرف آن سر درد و اختلال بینایی نشانه افزایش فشار به جمجمه است. در مصرف موضعی پمادها هم درد، قرمزی، تورم و سایر علایم تحریک ممکن است رخ دهد.
موارد منع مصرف تتراسایکلین
سمی بودن تتراسایکلینها کم است، اما یکی از اشکالات این دارو از بین بردن فلور دستگاههای گوارش است که میتواند منجر به اسهال شود. در نتیجه رشد بیش از حد قارچها و باکتریهای مقاوم به دارو را در پی دارد.
یکی دیگر از اشکالات این دارو آن است که رسوب دارو بر روی دندانهای جنین و کودکان زیر دوازده سال تاثیر گذار است و باعث قهوهای و زرد شدن دندانهای آنان میشود. به همین دلیل برای زنان باردار و کودکان زیر ۱۲ سال ممنوع است.
در صورت وجود عیب کار کلیه مصرف این دارو به دلیل تجمع زیاد آن در کلیه و عوارض بعدی ممنوع است.
تتراسایکلینها باعث دفع شدید یون کلسیم میشوند، به همین دلیل مصرف آن برای زنان باردار و کودکان زیر ۸ سال ممنوع است.
همچنین مصرف همزمانتتراسایکلین با آنتی اسیدها، داروی خوراکی املاح آهن و داروهای ضد بارداری اثر این داروها را کاهش میدهد.
خرید تتراسایکلین چگونه است؟
در هنگام خرید تتراسایکلین به شرایط نگه داری، کیفیت و msds محصول توجه کنید و محصولی عاری از آلودگی و با کیفیت مطلوب تهیه نمایید. در msds ویژگیهای جزئی توسط استانداردهای مشخص و بین المللی اندازه گیری و آزمایش شده است، که میتواند در خرید تتراسایکلین با کیفیت مطلوب کمک کننده باشد. همچنین خرید تتراسایکلین به صورت عمده قیمت آن را کاهش میدهد.
علاوه بر این برای جلوگیری از ضرر احتمالی در خرید پروتئین تتراسایکلین بهتر است با مشاوران و کارشناسان موثق و با دانش در زمینه خرید و فروش تتراسایکلین مشاوره کرد.
ما در شرکت دارویی دانا فارمد با سابقه چندینساله، اصالت و درصد خلوص تتراسایکلین و کیفیت آن را تضمین میکنیم و آن را با قیمت مناسب به صورت تتراسایکلین آزمایشگاهی و صنعتی در اختیار شما قرار میدهیم.
قیمت تتراسایکلین چگونه است
تتراسایکلین آزمایشگاهی محصولی وارداتی است، به همین دلیل قیمت تتراسایکلین در بازار نوسان دارد. همچنین قیمت تتراسایکلین به کیفیت و خلوص آن بستگی دارد.
شرکت دارویی دانافارمد با سابقه چندینساله در واردات و عرضه محصولات دارویی با کارشناسان با تجربه آماده مشاوره در زمینه آگاهی از قیمت تتراسایکلین و خرید تترا سایکلین است.
برای تهیه تتراسایکلین با کیفیت مطلوب و آگاهی از قیمت تتراسایکلین میتوانید با کارشناسان و متخصصان ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما بهرهمند شوید. شرکت دارویی دانافارمد امکان خرید تتراسایکلین وآگاهی از قیمت تتراسایکلین بیواسطه را در اختیار شما قرار میدهد. محصولات ما از شرکتهای معتبر خارجی تهیه، با دقت حمل و نقل و نگهداری میشوند.
نتیجه گیری
تتراسایکلین یک آنتی بیوتیک است و برای درمان عفونتهای باکتریایی کاربرد دارد. این دارو در فهرست داروهای ضروری سازمان بهداشت جهانی قرار دارد. این دارو به شکل کپسول، پماد و به صورت مایع عرضه میشود از پماد تتراسایکلین برای درمان عفونتهای پوستی و تتراسایکلین مایع برای درمان آکنه استفاده میشود. تتراسایکلین آزمایشگاهی در آزمایشگاههای کشت بافت جانوری و گیاهی و سایر آزمایشگاههای تحقیقاتی کاربرد وسیعی دارد. این دارو برای زنان باردار و کودکان زیر ۸ سال ممنوع است.
تتراسایکلین آزمایشگاهی محصولی وارداتی است، به همین دلیل قیمت تتراسایکلین در بازار نوسان دارد. همچنین قیمت تتراسایکلین به کیفیت و خلوص آن بستگی دارد.
شرکت دارویی دانافارمد با سابقه چندینساله در واردات و عرضه محصولات دارویی با کارشناسان با تجربه آماده مشاوره در زمینه آگاهی از قیمت تتراسایکلین و خرید تترا سایکلین است.
نمودار تغییر قیمت
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام
بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام
0 نظر
تمامی محصولات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.