menuordersearch
danapharmedco.ir

ایندول استیک اسید (IAA) 5گرمی و 1 کیلویی

موجود
ایندول استیک اسید (IAA) 5گرمی و 1 کیلویی
instagramwhatsup
...
ایندول استیک اسید (IAA) 5گرمی و 1 کیلویی
(0)
(0)
ایندول استیک اسید (IAA) 5گرمی و 1 کیلویی
رنگ و مدل کالا
ایندول استیک اسید (IAA) 5گرمی و 1 کیلویی
تعداد
+
_
عدد
قیمت کالا
تومان
ایندول استیک اسید IAA

ایندول استیک اسید IAA

ایندول استیک اسید هورمونی گیاهی است. می‌توانید رشد و نمو گیاهان خود را به این هورمون بسپارید و نتیجه مطلوب آن را مشاهده نمایید. سایت دانا فارمد جهت آگاهی شما، اطلاعات مهمی را درباره این هورمون جمع آوری و در اختیار شما قرار خواهد داد. هورمون های گیاهی دیگری را نیز در مقاله های متعدد تقدیم حضور شما عزیزان نموده ایم. همچنین سوالات شما را پاسخگو خواهیم بود.

آیا درباره ایندول استیک اسید اطلاعات کافی دارید؟

قابل ذکر است که ایندول استیک اسید یکی از رایج ترین هورمون های گیاهی و از کلاس اکسین است و تنظیم جنبه های مختلف رشد و نمو گیاه را بر عهده دارد. گفتنی است که گیاهان و همچنین میکروارگانیسم ها، از جمله باکتری ها و قارچ ها قادر هستند این هورمون‌ را تولید نمایند‌. از این رو در سطح جهانی بر روی قارچ های تولید کننده این هورمون تحقیقاتی در حال انجام شدن است. در نتیجه این تحقیقات می‌توان برای ترویج رشد گیاه و حفاظت از کشاورزی پایدار برنامه ریزی نمود. شواهد به دست آمده نشان می‌دهد که بیوسنتز هورمون ایندول استیک اسید در باکتری ها، ریز جلبک ها، قارچ ها و گیاهان تکامل یافته است. همچنین مشخص شده است که این هورمون عکس‌العمل فیزیولوژیکی و ژنتیکی را در این میکروارگانیسم ها تنظیم می‌نماید.

نقش ایندول استیک اسید در اکولوژی قارچی چیست؟

ابتدا این نکته را بیان کنیم که اکسین ها اولین هورمون های گیاهی کشف شده هستند. این تحقیق توسط چارلز داروین و پسرش در سال ۱۸۸۰ صورت گرفته است و در سال ۱۹۳۰ اصطلاح اکسین توسط بیوشیمی دانان ابداع و مورد استفاده قرار گرفت. اکسین یک واژه یونانی و‌ به معنای افزایش یا رشد است. از آن جایی که این هورمون جنبه های مختلف رشد و نمو گیاه را تنظیم می‌کند این نام را برای آن در نظر گرفته اند‌. قبلا نیز عنوان شد که گیاهان و میکروارگانیسم ها این هورمون را تولید می‌کنند و باکتری ها و قارچ ها از جمله همین میکروارگانیسم ها هستند‌. اکسین به عنوان یک مولکول موثر بین باکتری های تولید کننده این هورمون و گیاهان عمل خواهد کرد.

عوامل محیطی تعدیل کننده تولید ایندول استیک اسید را بشناسیم

بیوسنتز ایندول استیک اسید می‌تواند تحت تاثیر عوامل محیطی متعددی قرار بگیرد. این عوامل محیطی شامل مقدار PH و دما باشند. طبق گزارشاتی این نتیجه به دست آمده است که قارچ های میکوریز بیو سنتز اکسین را در PH های 6.0 تا 9.0. ترجیح می‌دهند. همچنین بر طبق مطالعات صورت گرفته این نتیجه به دست آمده است که تولید این هورمون تحت تاثیر مقدار PH محیط قرار می‌گیرد. از آن جایی که مقدار PH محیط به طور مستقیم بر رشد سلول تاثیر دارد، بهتر است که انتشار این هورمون در شرایط آزمایشگاهی انجام شود. همچنین ویتامین ها و اسیدهای آمینه نیز در تولید ایندول استیک اسید توسط میکروارگانیسم ها نقش عمده ای دارند. در تحقیقات انجام شده به این نتیجه رسیدند که سطح پایین ویتامین های محلول در آب بر تولید این هورمون تاثیر خواهد گذاشت و‌ این نظریه را دادند که امکان دارد ویتامین ها به عنوان تنظیم کننده سنتز این هورمون عمل نمایند. همچنین ثابت شده است که منابع کربن و نیتروژن نیز عوامل موثری در تولید ایندول استیک اسید هستند. باکتری ها و مخمرها می‌توانند مدل های عالی برای مطالعه مکانیسم های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی تولید این هورمون باشند‌

عملکردهای فیزیولوژیکی هورمون ایندول استیک اسید در گیاهان

هورمون ایندول استیک اسید در واقع اکسین اصلی در گیاهان است که فرایندهای رشد و نمو گیاهان از جمله تقسیم سلولی و بزرگ شدن آن ها، تمایز بافتی، پاسخ به نور و عوامل بیماری زا را تنظیم می‌نماید. برای شروع رشد اولیه ریشه این هورمون به شدت مورد نیاز است. ریشه اولیه و ریشه های جانبی به وجود آمده و سپس ساقه ها و اندام های بالای زمین مثل برگ‌ها و گل ها تولید خواهند شد. مریستم آپیکال وظیفه رشد اندام های بیرونی را بر عهده دارد و بر رشد جوانه ها تاثیر می‌گذارد. این هورمون می‌تواند مورفوژنز برگ و شبکه عروقی را بر عهده بگیرد. قارچ ها در نتیجه همزیستی با گیاه می‌توانند در ارتقای رشد گیاه و اصلاح مکانیسم دفاعی پایه گیاه تاثیر داشته باشند. این نتایج مهم در مورد فرایندها منجر به اقدامات مهم در زمینه کشاورزی سازگار با محیط خواهد شد. این تعاملات بین گیاه و قارچ به گونه های‌ آنها بستگی دارد.

چشم اندازهای آینده در مورد گیاهان و قارچ‌ها

تعامل بین گیاهان و قارچ ها موضوعی است که باید برای آینده مورد بررسی قرار بگیرد.‌ در واقع گیاهان تعامل پیچیده خود را با جمعیت قارچ ها حفظ می‌کنند. این امر برای جذب مواد مغذی و توسعه و فعال سازی مکانیسم دفاعی حیاتی و مهم است. گیاهان و قارچ‌ها می‌توانند‌ با واسطه هورمون ایندول استیک اسید و از طریق مکانیسم های سیگنالینگ با هم ارتباط برقرار کنند.‌ اما چون این فعل و انفعالات به شدت بستگی به انواع زیستگاه و جنعیت گونه ها دارد، باید مطالعات و تحقیقات گسترده تری در این زمینه صورت بگیرد.

نتایج استفاده زیاد از هورمون IAA

بر طبق اطلاعات به دست آمده در نتیجه تحقیقات انجام شده بر روی این هورمون، استفاده زیاد و در سطح بالا از ایندول استیک اسید می‌تواند آسیب های فیزیولوژیکی را منجر شود. مثلا این ماده می‌تواند باعث تحریک تولید اتیلن شود و در نتیجه مهار رشد گیاه را در پی داشته باشد. همچنین گفتنی است که این هورمون قادر است در پاتوژنز گیاهان نقش زیادی داشته باشد، زیرا هم زیست های باکتریایی این توانایی را دارند که مسیر بیو سنتزی گیاهان را تصاحب نمایند‌. افزایش این هورمون تقسیم سلولی کنترل شده ای را به وجود می‌آورد و باعث بیماری در گیاهان می‌شود.

آیا این هورمون ایمن است؟

در مورد تاثیر هورمون ایندول استیک اسید بر روی بدن انسان تحقیقات کنی انجام شده است. در مورد سمی بودن این هورمون اطلاعات زیادی در دست نیست. درباره سرطان زا بودن آن هم نمی‌توان به وضوح نظر داد. اما برخی آن را عامل جهش سلول های سوماتیک پستانداران می‌دانند. گفتنی است که این ماده سرطان زا بوده و بر روی تولید مثل تاثیر منفی می‌گذارد. درست است که اطلاعات زیادی وجود ندارد اما این نظرات نیز نتیجه تحقیقات انجام شده است.

اخطار های لازم در مورد هورمون ایندول استیک اسید

این نکته را باید یادآور شویم که اگر قرار است از هورمون ایندول استیک اسید برای گیاهان خود در مزرعه، باغ و یا هر فضای دیگری استفاده کنید، باید مطمئن باشید که حیوانات از این گیاهان استفاده نمی‌کنند. این ماده نباید در معرض پوست، چشم و بینی شما قرار بگیرد چون به احتمال زیاد باعث تحریک خواهد شد. در صورت تماس، حتما باید محل آسیب دیده را به دقت و‌ به صورت کامل بشویید. در صورت بلعیده شدن این ماده باید با پزشک در تماس باشید. توصیه ما این است که هنگام استفاده از این محلول و هر محلول شیمیایی دیگر تمام اقدامات لازم و احتیاطی را در نظر بگیرید.

سخن پایانی

این مقاله از سایت دانافارمد به معرفی هورمون گیاهی ایندول استیک اسید اختصاص داده شده است. این هورمون در جهت افزایش رشد گیاهان فعالیت می‌کند و ریشه زایی گیاه را تحت تاثیر قرار خواهد داد. مقاله های دیگری در مورد هورمون های گیاهی متعدد در این سایت وجود دارد. با مراجعه به سایت و مطالعه مطالب ارزنده آن، سطح آگاهی شما بالاتر خواهد رفت.

 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر
با ما در تماس باشید
تهران -خیابان مطهری - خیابان فجر -خیابان غفاری -پلاک 43

021-88956531
021-88956532

جهت کسب اطلاعات و استعلام قیمت پیغام خود رو واتساپ کنید.
09126220619
بازرگانی دانا فارمد

Email:danapharmedco@gmail.com
instagramwhatsup
جهت ثبت سفارش
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص استعلام قیمت و خرید پیغام خود را ارسال کنید
سریعترین زمان ممکن پشتیبانان شرکت دانا فارمد پاسخگوی شما هستند
آقای قاسمی
پشتیبانی واتساپ
چطور میتونم کمکتون کنم؟